SN 003  |  LOS OLIVOS

Architecure: Nikita Ryberg

Interior design: Nikita Ryberg

This project is completely developed and designed by Studio Nikita both structural and architectural. 

We were asked to transform an empty basement into something unique. The clients only request was that it needed so include some facilities that higher the value of the property. 

We made an open floorpan and used pillars and glass to divide the spaces. The idea for the distribution of the rooms was to create the possibility of having a glimt into every room at the same time no matter where in the basement you are. It is also totally free from doors except for the bathrooms.

We used rich materials in combination with unusual shapes to create an atmosphere full of life yet retaining a minimalistic feel. Our client is a fan of colors and orange is his favorite. 

FINAL JONNY5.jpg
FINAL JONNY1.jpg
FINAL JONNY6.jpg
FINAL JONNY2.jpg
FINAL JONNY3.jpg
FINAL JONNY4.jpg
IMG_0732.HEIC
IMG_5495.HEIC
IMG_5379.HEIC